Hozzávalók:
kb. 16 db palacsinta
töltelék:
1/2 kg túró
1 citrom reszelt héja
2 tojás sárgája + a fehérje felvert habja
1 cs. vaníliás cukor
cukor ízlés szerint
mazsola szintén ízlés szerint
krém a tetejére:
2 kis doboz tejföl
2 tojássárgája
cukor ízlés szerint
Elkészítés:
A már előzőleg kisütött palacsintákhoz kikeverjük a töltelék összekevert hozzávalóit, mely krémbe a végén óvatosan forgatjuk bele a felvert tojás fehérjét.
Megtöltjük vele a palacsintákat, majd
megfelezzük őket és egymást fedve egy tűzálló tálba sorakoztatjuk.
A krémet is összeállítjuk az alapanyagokból, majd a palacsintákra öntjük.
Előmelegített sütőben, kb. 175 C°-on készre sütjük.
Tipp:
További öntetek ill. sodó még kínálható hozzá.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése