Hozzávalók:
Tészta (1 laphoz)
3 tojás
19 dkg cukor
19 dkg liszt
1 cs. sütőpor
0,7 dl olaj
0,7 dl langyos víz
3 ek. kakaó
Tűpróbáig sütni.
Tűpróbáig sütni.
Krém:
Hozzávalók:
4 dl tej,
2 cs. csokis pudingpor
( nekem az olcsóbb jobban bevált,a drágább rendre csomós maradt)
12-15 dkg cukor
15-20 dkg margarin
(előtte vegyük ki a hűtőből melegedni, hogy könnyebben dolgozhassunk vele! )
Elkészítés:
A tejben elkeverem a cukrot a pudingokkal csomómentesen és lassú tűzön, állandóan kevergetve készre főzöm.
Mikor kihűlt a krém, a vajat géppel beledolgozom, hogy szép selymes krémet kapjak.
Lehet bele keverni az elején, mikor a pudingot főzzük 2 tojássárgáját is.
Az alsó lapot torta tálra helyezzem, megkenem egyenletesen a tetejét,
majd ráhelyezem a felső lapot is és a torta tetejét és oldalát is
egyenletesen befedem krémmel.
Villával csíkoztam a tetejét és habzsákkal is díszítettem, különböző minták szerint.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése